avatar8

Over mij

Hallo, mijn naam is  ELLA PITTENS.

In 1986 ben ik begonnen met de opleiding voor sportmassage bij de Nederlandse Sport Federatie. In de loop der jaren heb ik dit uitgebreid met voetzoolreflexzone-therapie bij de Bond van Europeze reflexologen, shiatsu-therapie bij Nippon Nederlandse Shiatsu School,shantalamassage en reiki. Nog steeds volg ik bijscholingen.

 

Aanraking en ontspanning zijn wezenlijke behoeftes. Het is belangrijk voor het fysiek, sociaal-emotioneel en verstandelijk functioneren van de mens.

 

Ik geef de massages met warmte, aandacht en afstemming op de te masseren persoon. Op deze manier help ik stress te bestrijden en daarmee klachten te voorkomen, waarbij het niet uitmaakt of deze het gevolg zijn van lichamelijke, geestelijke of emotionele overbelasting. Het geeft U een gevoel van loslaten en rust. De massages kenmerken zich door diepgang en goed invoelend vermogen. Ze bevatten vloeiende strijkingen, afgewisseld met zachte en diepere knedingen en ritmische massage.

 

Het belangrijkste in mijn werk is aandacht en respect.